Om Erichsen Entreprise​

​​Erichsen Entreprise er et mindre byggefirma, som har eksisteret siden 2013. Vi besidder en række tværfaglige kompetencer indenfor bygge- og anlægsbranchen.

Vi er faguddannede tømrer og bygningskonstruktører, og har med mere end 10 års erfaring, kvalificeret os lige fra den projekterende del til den udførende del af byggeprocessen.​

"Med Erichsen Entreprise som samarbejdspartner får du en professionel byggepartner, som arbejder passioneret for at levere den kvalitet som vores kunder forventer, og som vi ønsker at lægge navn til."​

      ​   Ejer, Carsten Erichsen 

HVORFOR

I Erichsen Entreprise er vi drevet af den gode byggeproces. Vi elsker at se, hvordan et byggeprojekt udvikler sig fra start til slut, og elsker at være med til at gøre drømme til virkelighed omend der er tale om små eller store byggeprojekter. Vi har en stor passion for god kvalitet og brænder for at arbejde sammen med forskellige spændende mennesker.

HVORDAN

Med udgangspunkt i ​"Lokal dybde og national bredde” – er vores vision at tilstræbe den lokale nærhed i Danmark, mens vores ambitioner går på tværs af det nationale plan. Erichsen Entreprise ledes med passion og tilstræber i hvert byggeprojekt kvalitet. Dette betyder at vi ikke har et ønske om at være de billigste udbydere med en konkurrencedygtig udbyder. Vi stræber efter value for money i den forstand, at vi ikke går på kompromis med kvaliteten for at spare 10 %. Vi sikrer et højt kvalitetsniveau ved at udvælge vores samarbejdspartnere og underentreprenører med omhu. Dertil er vores erfaringsopsamling med til at udvikle os konstant, samtidig med at vi er opmærksomme på markedets nyeste trends. Ovenstående er måden hvorpå Erichsen Entreprise ønsker at afspejle loyalitet overfor bygherre, leverandører samt øvrige entreprenører og på den måde figurere som den attraktive samarbejdspartner landet over. 

HVAD

Med udgangspunkt i hver enkelt kundes særlige ønsker udformer vi et fagligt kvalificeret tilbud. Erichsen Entreprise ​levere alt lige fra idéskitsering, bygherrerådgivning, myndighedsberegninger til rå-, total- og hovedentreprise. Vi tager ansvaret for byggeprocessen og -projekter for både private samt offentlige bygherrer. Vi skaber fundamentet for den gode byggeproces og sikrer, at kunden når i mål med sit byggeprojekt.  

Firmaoplysninger​

Erichsen Entreprise ApS

CVR: ​38688782

Adresseoplysninger​

Tilst Søndervej 102. 1. sal.
8381 Tilst

Kontaktoplysninger