Totalløsning​

​Går I med et ønske om, at få det mest optimale ud af jeres bolig? Eller ønsker I at få et resultat, der er gennemarbejdet og helt unikt?
Mangler i professionel og faglig sparring? Kan I svare ”Ja” til blot ét af disse spørgsmål, så har vi den rette løsning her.

Erichsen Entreprise har i samarbejde med SPACEMEN - Interior Architecture et ønske om at levere totalløsninger - et ønske om at levere helstøbte hjem, hvor den gode byggeproces skaber fundamentet for den kvalitet og æstetik, som vi sætter i højsædet. ​

Hvem

I samarbejde med SPACEMEN – Interior Architecture kan vi tilbyde en komplet rådgivning.

Spacemen er faguddannede arkitekter og designere som besidder alle tværfaglige discipliner indenfor indretning og rumdesign. Spacemen er som Erichsen Entreprise passionerede omkring deres arbejde. Sammen udmærker vores projekter sig ved at være helt unikke og gennemarbejdede ned til mindste detalje.

Hvad

Med udgangspunkt i dine personlige præferencer for stil og funktionelle behov, skaber vi i samarbejde med Spacemen helheder, hvor materialer, farver og formsprog er nøje afstemt i sammenspil med din boligarkitektur. Vi sikrer at dit projekt bliver udført håndværksmæssigt korrekt samtidig med at kvalitet og æstetik er i højsædet. 

Hvordan

Spacemen rådgiver Jer fra den første idéskitsering og udfordrer jer på mulige løsninger. Når dit projekt er blevet konkretiseret og afgrænset hjælper vi jer videre med den håndværksmæssige del af projektet, og tager hånd om en sikker byggeproces.  Til sammen sørger vi for, at du får den komplette rådgivning helevejen gennem dit byggeprojekt, så du kan læne dig tilbage og se frem til, at dit ønske bliver indfriet.

Læs om ​SPACEMEN – Interior Architecture​ i artiklen fra Liebhaverboligen #17 nedenfor.

mediehuset hellerup - profilartikel multiform aarhus by spacemen d.16.08.16-3

Firmaoplysninger​

Erichsen Entreprise ApS

CVR: ​38688782

Adresseoplysninger​

Tilst Søndervej 102. 1. sal.
8381 Tilst

Kontaktoplysninger